Welcome to AutoSteamer.eu!

FAQ

Verzending / levering

De levering vindt alleen plaats in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland of het Verenigd Koninkrijk. De levertijd bedraagt in de regel 2 tot 3 werkdagen. Voor eventuele afwijkende levertijden verwijzen we naar de betreffende productgroepen. Indien het product niet volgens opgave leverbaar zullen wij u omgaand informeren. Het staat u vrij om op het product te wachten of om uw bestelling te storneren. Bij stornering kunnen gemaakte kosten voor het verwerken van uw bestelling in rekening worden gebracht. Verzending via de pakketdienst van TPG Post is in 98% van de leveringen binnen 24 uur geleverd binnen Nederland en bezorgt ook op Zaterdag. Ook biedt TPG Post de mogelijkheid om e.e.a. binnen 3 weken na verzending af te halen op het dichtstbijzijnde postkantoor, indien u onverhoopt niet op het leveringsadres aanwezig kunt zijn. Verzending via UPS is iets kostbaarder en kan real-time via www.ups.com getraceerd worden, biedt dus meer zekerheid. Verzending van MINI-verpakkingen kan via de reguliere post worden verzorgd.

Betaalmethodes

De betaling geschiedt volgens uw voorkeur onder rembours, op rekening, vooruit, of per creditcard (via PayPal).Bij PayPal betalingen word er 4% toeslag gerekend over het totaalbedrag. Bij uw keuze van betaalmethode benoemen wij onze bankgegevens in de opdrachtbevestging en versturen uw bestelling, na ontvangst of acceptatie van uw betaling.

Retourneren & Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 7 dagen zonder opgave van redenen schriftelijk herroepen per brief, fax of e-mail. Deze tijd begint op het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen.

De herroepingsmogelijkheid kunt u sturen aan;

AutoSteamer.eu

Correspondentieadres:

Buitenhavenweg 8B

NL-7604 PW ALMELO

NEDERLAND

F: 0031-(0)847-138557

E: info@autosteamer.eu

 

Details

In geval van een herroepingsmogelijkheid zijn de bestelde producten in, niet-doorverkochte, ongebruikte en ongeopende staat. Doorverkochte, gebruikte, geopende en bestellingen welke in een verslechterde toestand zijn geraakt dan op het moment dat deze zijn verstuurd worden niet geaccepteerd. Kosten van het retourneren van bestellingen geschiedt voor uw rekening. De waarde van een door ons ontvangen retour welke volgens de herroepingsmogelijkheid terecht zijn worden binnen 30 dagen na ons ontvangst op uw bankrekening betaald.

Bijzonderheden

Uw herroepingsmogelijkheid einidigt tussentijds wanneer u en AutoSteamer.eu met uw uitdrukkelijke toestemming tussentijds een alternatieve oplossing zijn overeengekomen.

Bestellen
Indien u een bestelling wenst te plaatsen in onze webshop dient u zich aan te melden en te registreren. Uw persoonsgegevens zullen zoals in het hoofdstuk privacy beschreven, worden opgeslagen. Indien u een bestelling plaatst gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.
Betalingen, prijzen en aanbiedingen
Zie hiervoor onze algemene voorwaarden punt 9
Orderstatus
U kunt de status van uw order online volgen. Als u een account heeft aangemaakt kunt u via de site inloggen en de vorderingen van de bestelling volgen. tevens wordt er via email elke wijziging in de status doorgegeven
Account beheer
U kunt doormiddel van een account uw bestelling en zijn status volgen. U kunt zelf uw account aanpassen bij bv een verhuizing. Bij het aanmaken van een account krijgt u automatisch via ons systeem een inlogcode. Bewaar deze goed en geef deze niet aan derde. Mocht door welke omstandigheid ook uw inlogcodes worden ontvreemd dan dient u hiervan gelijk melding bij ons te maken.